Dit was Vokartiest 2019

De tweede editie van Vokartiest was opnieuw een schot in de roos: dit jaar mochten we nóg meer Vlaams-Brabantse ondernemers ontvangen in de VIP-zone van het festivalpark in Werchter.

Foto’s: Studio Dann – Aftermovie: Moose-stache


Het format van Vokartiest was na de eerste geslaagde editie in 2018 al gekend: een gezellig netwerkfeest op een speciale locatie met een bezoek achter de schermen van Rock Werchter, een exclusief optreden en de uitreiking van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Kortom, een uniek Voka privé-festival.


Dit jaar bezochten de deelnemers The Slope, het podium dat vorig jaar werd ingewijd op Rock Werchter, en trakteerden we iedereen op een akoestisch optreden van Joost Zweegers (Novastar) in samenwerking met het Brussels Philharmonic. Voor de uitreiking van de Voka Charters Duurzaam Ondernemen - aan maar liefst 20 laureaten! - konden we rekenen op Otto-Jan Ham.

Werden in de bloemetjes gezet: Allnex, Artoos, Athlon, Ateliers Vlassenroot NV, Citrique Belge, De Watergroep, DNS Belgium, IDE Coffee Systems, ING, Isoltechnics, Henkel, Kim’s Chocolates, Lineas, Pantarein Publishing, Pantarein Waterzuivering, PMC Holding, Pro Natura, ViTeS, Xylem en onze collega’s van Voka Mechelen-Kempen.


Nieuw dit jaar was de lancering van onze ‘Voka Vlaams-Brabant networking app’, beschikbaar voor iOS en Android. Dankzij die app heb je geen papieren naamkaartjes meer nodig, maar kan je gemakkelijk je contactgegevens digitaal uitwisselen. Bovendien ben je dankzij de app ook altijd op de hoogte van alle opleidingen en events, én kan je daarvoor eenvoudig inschrijven met één druk op de knop. Speciaal voor de lancering ontwikkelden we een quiz waarmee je te weten kon komen welk type ondernemer je bent. Als kers op de taart kon je met jouw resultaten een gepersonaliseerde cocktail gaan afhalen tijdens Vokartiest 2019.

Download de app nu voor iOS of Android